Sundhedsprofil og konsultation for en krop i balance

Kost og sundhedsprofil

– med fokus på hvordan dine hormoner fungerer 

Vidste du at kost, stress, sundhed og skønhed er forbundet, og det betyder at når du arbejder med et område vil du se resultater i dem alle.

Biokemisk er menneskekroppen stadig som en abe, der er jo ikke sket store ændringer på det biokemiske plan i de sidste mange millioner år.

Kroppen er stadig programmeret til at overleve dagens trusler, og trods det faktum at dagens trusler er meget anderledes end hos vores abe stamfædre, har vi stadig det samme biokemiske reaktionsmuligheder.

Når kroppen føler sig ”truet”, har den stærke genetiske kræfter, der får den til at producere molekyler (hormoner), som får dig til at spise mere, samle på fedt, og øge oxidativ stress-niveauet som, bl.a. nedsætter cellernes energiproduktion. Resultatet er overvægt, træthed, slidtage, rynker og meget mere.

Du kan kun få et godt resultat ved at arbejde sammen med disse stærke genetiske kræfter og ikke imod dem.

Hos mig finder du nøglen til det, der styrer disse kræfter og dermed understøtter den biokemi der fremmer din slanke linje, sundhed, skønhed og meget mere.

Her får du forståelse for hvilke af dine livsstilsvaner der er årsag til dine nuværende resultater, og hvordan du med få, små ændringer omsider kan opnå en krop der fungerer, præsterere og ser godt ud.

Prisen for en 90-120 min. kost og sundheds vejledning :  1395 kr inkluderer:

  • Sundheds Profil
  • HormonFitness status, som klarlægger hvilke af dine hormoner der er I ubalance – hvor meget kroppen ‘snakker’
  • MentalFitnesstest, som klarlægger niveauet af dit mentale overskud, samt følelsesmæssigkontrol
  • Livsstilsdagbog- hvordan anvender du din tid og hvad spiser du set over et døgn – søvn, tanker, følelser påvirker din biokemi.

Personlig handlingsplan, som inkluderer en fortolkning af dine tal, kost og trænings plan, søvn og hvile plan og mental fitness coaching og meget mere.

Sammen vil vi finde ud af hvilken kost der er den rigtige for dig, så du opnår større velvære, samt mentalt overskud. Ikke kun din fremtoning vil ændre sig men også dit humør og måde at tænke på. Har du ubalance I hormonerne vil disse også balancere sig – evt. er der behov for et tilskud af bioidentiske hormone for at støtte din biokemi.

Der kan være behov for et få foretaget en objektiv laboratorie test for at klarlægge det nøjagtige hormonbillede. Disse tests betales særskilt, resultatet følges op a fen personlig rådgivning I, hvad du kan gøre for at genoprette balancen blandt andet vha. Kost/tilskud samt evt. bio-identiske hormoner.

Hvor har jeg min viden fra?

Jeg har igennem de sidste 10 år suget til mig af viden fra diverske kurser og uddannelser indenfor kost og er blandt anden inspireret af ‘Sally Walker’, som jeg er uddannet hos af to omgange gennem de seneste 6 år, (Goodlife health, food and hormon consulent) og er senest uddannet hos hende på området omkring naturlige/bioidentiske hormoner.

Jeg følger med i den konstante udvikling der er på området omkring narurlige og bioidentiske hormoner.

Hvad får du ?
En 90-120 minutters konsultation, som tager udgangspunkt i at du allerede har forudfyldt udfyldt en spørgeskema omkring hvordan din krop fungerer nu og hvilke symptomer du har (jeg kalder det hormonfitness, mentalfitness samt dagsprofil)

Jeg har fokus på at hjælpe kroppen i at komme i balance og få et mentalt og fysisk større overskud og ro på evt. hormon ubalancer. Vi kigger selvfølgelig på på kosten, tilskud samt evt. bio identiske hormoner, samt hvad du selv ønsker.

Ring endelig og tag en snak hvis du er usikker eller har spørgmål – jeg vil med glæde hjælpe dig!

Tlf 39301042 eller email: info@people-hellerup.dk

 

De bedste hilsener

Marianne Elsass

Sundhedsvejleder med speciale i hormonubalancer og sund livsstil