Permanent makeup

Permanent Makeup er efterhånden blevet et naturligt valg inden for kosmetik. Metoden er efter mange års forskning og videreudvikling i dag en anset behandlingsform inden for skønhedspleje. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korrigering, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Hvilke kvinder vælger Permanent Makeup?

Mange kvinder, som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet uden at have tid eller lyst til at forny sin make-up flere gange om dagen, vælger permanent makeup. For kvinder som har en lys hudtype, hvor bryn og læber ikke er ret synlige, er en permanent behandling ideel.

En udtryksfuld mund hører til tidens skønhedsideal, og gennem små korrektioner af læbens konturer, kan mundens form justeres. For kvinder som bruger briller eller kontaktlinser, er det ofte vanskeligt at lægge en perfekt make-up. Også for dig som dyrker idræt er Permanent Makeup det bedste alternativ, netop fordi den er permanent og ikke løber ud. Og dermed har du et frisk og velplejet udtryk.

Hvordan foregår behandlingen?

Long-Time-Liner hos People er en perfekt udviklet metode. Med en microtynd nål tilføres det yderste hudlag allergitestet (og EU godkendt) mineral-farve. Den permanente Makeup vil blege gradvist og holde i tre til fem år, afhængigt af hudtype, alder og farvevalg.

Kun professionelle Linergister som har Long-Time-Liner´s diplom, er autoriserede til at udføre behandlingen. Du kan derfor altid være sikker på at resultatet bliver helt perfekt.

Hvordan skiller People sig ud fra andre klinikkers metoder?

Marianne Elsass anvender Long-Time-Liner – den mest præcise maskine på markedet og lægger stor vægt på at fremhæve den naturlige udstråling, og desuden justerer det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Målet er at tilføre udseendet “Det lille ekstra pif”, og at give kvinder mere sikkerhed og selvtillid. Kun naturlige farver kan give et naturligt resultat.

Hvorfor vælge Permanent Makeup fra People?

Ved naturligt hårpåtegning, kan Parmanent Makeup give dine øjenbryn ny kontur, løfte øjet, markere vippelinien med en tynd linie, markere dine læbers naturlige linie, eller gøre munden større. Den faglige vurdering som gøres før behandlingens start er meget vigtig. De nye konturer markeres med en specialpen.

Jeg giver mig god tid til at optegningen bliver korrekt og at du er 100% tilfreds. Først når resultatet er blevet præcist som du ønsker det, begynder behandlingen, som varer ca. 1 til 1 1/2 time. Under behandlingen vil jeg løbende checke resultatet og evt. foretage korrektion.

Jeg er meget opmærksom på at det kan være forbundet med uro og måske nervøsitet at få fortaget en permanent behandling og derfor giver jeg mig altid god tid og er meget omhyggelig med at informere. Er en kunde, efter at være blevet informeret grundigt stadig i tvivl – råder jeg altid til at hun venter med at få udført behandlingen til hun føler sig mere sikker. Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsultationer efter aftale.

Permanent makeup – også for sart hud og ældre hud

Alle farver er mineraltoner (knust sten), opløst i alkohol og destilleret vand, og er derfor særdeles velegnet til sart hud. Farvepigmenterne bliver tilført det yderste hudlag, mellem 0,8 og 1,3 mm dybt.

Efterhånden som vi bliver ældre udviskes konturerne omkring øjne og mund og det er da en god ide at forstærke disse med Permanent Makeup. Vi er sjældent helt symetriske på begge sider af ansigtet men med små justeringer kan det nærme sig det perfekte.

Resultatet

To uger efter behandlingen kan man vurdere resultatet. Der vil typisk 40-60% overskudsfarve være forsvundet. Derfor er det nødvendigt med i hvert fald een opfølgende behandling. Optil 3 opfyldende behandlinger er inkluderet i prisen men skal foregår indefor 3 mdr. Eventuelle småjusteringer kan uden problemer rettes i de opfølgende behandlinger.

Er dette noget for dig og har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en mail på kontakt siden.

• Long-Time-Liner er næsten smertefrit. Før behandlingen påføres huden en lokalbedøvende creme.
• Long-Time-Liner skal ikke erstatte al make-up, men tilfører hvad naturen ikke har gjort perfekt.
• Vore naturlige mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specielt udviklet for denne type behandling.
• Efter behandlingen kan du glæde dig over dit nye og naturlige udseende.

SE PRISER