Oxygen lift

Mange kender den som Madonna behandlingen. Der findes dog mange forskellige producenter og mærker inde for dette. Det de alle dog har tilfælles er teknologien og ideen bag. Nemlig indslusning af et produkt ved hjælp af ilt under højt tryk. Hos PEOPLE benytter vi en af de mest effektive maskine på markedet, fra Oxygerny Paris.

Behandlingen henvender sig til huden der mangler volume, glød og fugt.

Behandlingen reducere fine linjer og rynker, giver volume og fasthed, tilfører fugt og giver en lækker glød.

Med alderen nedsættes tilførelsen af ilt og næring til hudens celler, da vores blodgennemstrømning bliver svagere. Ved hjælp af denne behandling, får huden tilført ilt og næring til cellerne, så de forbedrer sig. I behandlingen bruges Codage Serum No. 3 Radiance & Energy, som forebygger og reparerer de første linjer og rynker, samt booster cellefornyelsen. Giver huden glød og næring.

Det høje tryk af ilt fører de aktive ingredienser dybt ned i huden og giver fugt. Dette fylder huden ud nedefra og derved rettes de fine linjer og rynker ud.

Ved første behandling, vil der allerede kunne ses et resultat. Derfor er oxygen lift perfekt dagen før eller på dagen for et vigtigt arrangement eller en stor begivenhed. Oxygen lift er også den perfekte base for en god makeup.

Afslutningsvis vil Moisturizing Mask blive masseret på. Masken er giver intens fugt og næring til huden. Derfor kan den med fordel bruges som natmaske, på grund dens mange nærende og genopbyggende ingredienser.

Oxygen Lift 680,-
Kurforløb á 6 behandlinger 3400,-

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10%

Online Booking