Lukket!

Klinikken holder lukket fra den 9. januar til og med den 20. januar delvist pga. kursus og ferie. Der kan bookes tider online eller vi kan kontaktes via email: info@people-hellerup.dk

På Gensyn !

 

Rådgivning indenfor sundhed, kost og hormoner 

I begyndelsen af 2017 tilbydes rådgivningen indenfor sundhed med fokus på hormoner og kost. Læs mere under punktet ’sundhedsvejledning for en krop i balance’.

Jeg tilbyder rådgivning for alle der har ubalancer i deres hormoner, ønsker hjælp til en sundere krop, hjælp til vægttab eller blot mere overskud i hverdagen.

annonce

MAGISKE DECEMBER TILBUD

December er en travl måned og vi skal huske at pleje og forkæle os selv.

Vi er kommet i julestemning og vil gerne forkæle jer med et eller flere af nedenstående tilbud, resten af december.

1. Prøv en LPG krops behandling for kun kr 350, – eller hvis du kender til de skønne og effektive behandlinger er det en ide med et klippekort på 5 behandlinger for kun 2.000 kr. (spar 500 kr)

2. Et nyt sæt Eyelash Extension fast pris hele december kr 695 kr. (spar 300 kr)

3. Oxygen og diamant slibning behandling fast pris hele december kr 695 (spar 300 kr)

Gavekort udstedes på selvsamme behandlinger og på gavekort til ALLE behandlinger gives 10%.

Kom forbi og se de nye dejlige lokaler på Strandvejen 138C, (fysisk ligger vi lige rundt om hjørnet ad Bengtasvej) og benyt dig af et eller flere af de magiske december tilbud. Book tid i forevejen da jeg ved der bliver travlhed.

Ønsker jer alle en fantastisk hyggelig december måned og glæder mig til at se jer i klinikken.

Marianne Elsass

PEOPLE, Beauty & Wellness Lounge

 

 

 

Japansk Lifting er den helt store trend i Japan og bruges af både mænd og kvinder i alle aldre.

Japansk Lifting er udviklet af Lone Sorensen og det er den originale behandling.

Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigts zoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Lone Sorensen, Barcelona, er ophavsmand til denne behandlingsmetode.

Jeg har taget kursus ved Mette Brandt, instruktør for Lone Sørensen, og jeg har diplom på, at jeg har lært den originale metode.

 

 

 

PEOPLE er flyttet den 1. marts

Det er en stor glæde at kunne fortælle at People er flyttet til nye dejlige lokaler lidt længere nede ad strandvejen. Adressen er Strandvejen 138C og for at finde os skal du rundt om hjørnet ad Bengtasvej, hvor du vil kunne se vores fine facade og skilte.

I den forbindelse har vi en række spændende åbningstilbud som du kan se ved at klikke på linket:

lækreåbningstilbud

På glædeligt gensyn!

Marianne Elsass

BLIV FORKÆLET MED EN SKØN AFSTRESSENDE ANSIGTSBEHANDLING

Prøv en dejlig Ayurvedisk Mama facial behandling. Behandlingen består af ansigtmassage ved hjælp af de særlig mama punkter som øger energien i kroppen samtidig med at de eteriske olier virker afstressende. Behandlingen indeholder ligeledes en let hovedbundsmassage og håndmassage. Desuden får du en ansigtsanalyse og der arbejdes med enten vata, pitta eller kapha, afhængig af din hudtype. Produkterne er ayurvediske og 100% økologiske produkter og fremstillet af urter og eteriske olier. Behandlingen tager 75 min og koster kr. 795.

Du vil helt klart gå herfra med en dejlig afslappende følelse af total forkælelse til hud og sjæl!

lakshmi-image

 

Marianne Elsass

For at modtage vores nyhedsbrev indtaster du blot navn og email i boksene til højre og trykker tilmeld, derefter vil du automatisk modtage nyheder fra People.

Kangen Water – Nu hos People!

People er blevet distributør af et vand ioniseringssystem / Kangen Water du let kan sætte på din vandhane – læs mere herunder: Vi tilbyder nu at du kan købe en 5 liters vand beholder og gratis komme og få vand gennem i 21 dage. På den måde kan du og din øvrige familie få lov.. læs mere →