24 feb 2013

Kangen Water – Nu hos People!

0 Comment

People er blevet distributør af et vand ioniseringssystem / Kangen Water du let kan sætte på din vandhane – læs mere herunder:

Vi tilbyder nu at du kan købe en 5 liters vand beholder og gratis komme og få vand gennem i 21 dage. På den måde kan du og din øvrige familie få lov at opleve vandets virkninger før i selv anskaffer jer et Kangen water system.

Kangen Vand

Rent vand med negative ioner som nedbryder de frie radikaler i kroppen

Kangen

Water fra Enagic i Japan er på vej frem i Danmark

Det er ikke er tilladt at udtale sig om substansers helbredende effekt i Danmark med mindre man er læge eller har tilladelse til at sælge et godkendt lægemiddel.

Men vand er den mest naturlige substans i verden, og derfor kan hverken medicinalfirmaer eller regeringer forbyde nogen at udtale sig om vandets fantastiske egenskaber.

Igennem tiderne har vands helbredende evner været henført til bestemte steder eller særlige kilder. Ofte har sådanne historier været knyttet til en helgen, eller en særlig afholdt person eller gud. Den type vand har ifølge overleveringen ofte haft helbredende kraft eller endda været i stand til at give folk deres ungdom tilbage.

Et af de steder hvor der vedvarende kommer historier om at folk lever længe, og at det er på grund af vandet, er Hunza folket, hvor det er normalt at folk lever mellem 100 og 120 år, og enkelte endda helt op til 140 år. Hunza folket drikker gletcher vand, der har nogle helt specielle egenskaber.

I 1974 startede et Japansk hold forskere fra virksomheden Enagic med at producere en maskine der kunne genskabe de specielle egenskaber som Hunza folkets vand indeholder.

Det er egenskaber som antioxidanter i vandet, basisk PH værdi (over 7), positivt ladede ioner og en særligt gavnlig sekskantet molekylær form på vandet, der gør at vandet absorberes nemmere i kroppen når det drikkes.

Maskinen der producerer vandet er den eneste af sin slags, der har opnået godkendelse i Japan som “medicinsk udstyr”. Maskinen hedder Leveluk SD 501 og bruges til at producere det Enagic kalder Kangen Water – Kangen vand.

Kangen betyder på Japansk “Tilbage til oprindelsen” og hentyder altså til at vandet får sin oprindelige gavnlige form, når det har været behandlet i maskinen.

Kroppen er designet til at være i balance – ikke for sur og ikke for basisk. En PH omkring 7 er bedst for kroppen. Desværre er en stor del af de mad- og drikkevarer vi indtager i dag syre producerende. Det betyder at vore kroppe er sure, og altså har en PH værdi under 7. Det kan man selv teste ved at bruge en urin-tester.

Når kroppen er sur, er der meget større mulighed for at sygdom kan få fodfæste i kroppen . Dette blev bevist af Otto Warburg i 1931, hvor han fik en Nobel Pris for sit arbejde med blandt andet at påvise at cancer celler kun kan leve i sure miljøer – PH omkring 6 eller lavere.

I dag lever meget store dele af befolkningen med en konstant sur krop. Og selv om cancer måske ikke direkte skabes af et surt miljø, så er der meget større risiko for den, i en sur krop frem for i en basisk krop.

Med Kangen Vand kan man genskabe balancen i kroppen ved at drikke ekstra basisk vand. Desuden får man positivt ladede ioner – såkaldte hydroxyl ioner man normalt kun oplever i vandet ved store vandfald. Desuden er Kangen vand fyldt med antioxidanter, og bekæmper derved de frie radikaler der opstår i kroppen hver eneste dag. Og så er Kangen vand 6 kantet, hvilket gør det meget lettere at absorbere, og derfor bliver vi bedre hydrerede når vi drikker vandet.

 

Hvorfor vi bør drikke

basisk ioniseret vand

Vi har alle for meget syre

Vi undres ofte over, hvorfor stadig flere unge mennesker, selv børn, bliver syge. Forurenet miljø, skadelige ernæringsvaner og stressende situationer – alle disse faktorer forværrer stofskiftet og optagelsen af næringsstoffer.

Formålet med mad er at give næringsstoffer og energi til udvikling og vækst af kroppen.

Jo højere madkvalitet, desto mindre mængde syreaffald og desto større mængde mineralske, basiske produkter og syreneutraliserende skabes der.

Ved valg af mad er det vigtigt at huske: alkaliske materialer renser kroppen ved at neutralisere syreaffald. Et af de væsentlige garantier for et godt helbred er balancen mellem syrer og baser i kroppen.

Vores krop gør sit bedste for at fjerne det sure affald, der dannes under stofskiftet proces ved hjælp af urin, sved og åndede ud kuldioxid. Som vi ved, neutraliseres syrer bedst med alkalier.

Kroppen producerer ikke selv alkaliske materialer! Den kan kun få alkaliske materialer gennem mad og drikkevarer. Det er nødvendigt at få en tilstrækkelig mængde alkaliske mineraler, og de vigtigste er kalium, natrium, calcium og magnesium.

I moderne ernæring er mad, der forsurer kroppen, desværre dominerende: kød, produkter af hvidt mel, kaffe, alkohol, pasteuriseret saft, fisk og produkter fra havet, brød, boller, slik, æg, coca cola, saftevand og andet.

 

Listen over alkaliske produkter er meget kortere: frisk frugt, grøntsager, salater, kartofler, mineralvand uden kulsyre og andet. Det er indlysende, at det er en svær opgave at opretholde en normal syre-base-balance udelukkende med mad.

Med manglen på alkaliske materialer øges kroppens surhed og blodets surhedsgrad falder. Surhedsgrad er defineret ved pH indeks og dets tilladte område er meget smal: 7,3-7,45 pH. Selv mindre afvigelser skaber svære sundhedsproblemer og når surhedsgraden er 6,95, dør man.

Derfor forsøger kroppen at konvertere disse flydende affaldsstoffer til faste og lagrer dem forskellige steder, oftest i fedtlaget for på denne måde at reducere deres forsurende effekt. Ophobninger af fedt og overvægt ofte er følgerne af ophobning af syreholdigt affald, som ikke er blevet fjernet. Syreholdigt affald er kolesterol, nyresten, galdesten, sulfater og phosphater.

Desværre – og ofte når kroppen er over 45 år – bliver kroppen ude af stand til at fjerne alle sure affaldsrester, og alt det, som ikke fjernes, akkumuleres forskellige steder af kroppen, så vores krop forsurer. Sådanne steder, hvor kroppen lagrer syreholdigt affald, forringes blodcirkulationen og forsyningen af blod til livsvigtige organer bliver utilstrækkelig.

Derfor akkumulering af syreholdigt affald er årsagen til for tidlig ældning og en af de vigtigste årsager til mange degenerative sygdomme.

Nøglen til et godt helbred og et langt liv er evnen af kroppen til at neutralisere og fjerne dette affald.

Starten af forskellige sygdomme

Mangel på nødvendige alkaliske materialer i fødevarer, især calcium, gør at kroppen “låner” dem fra knoglerne.

Således begynder osteoporose. Ved overskydende ophobning af urinsyresalte i leddene udvikler gigt og leddegigt sig. Hvis der er mangel på calciumioner, der er nødvendige til neutralisering af syrer akkumuleret rundt om pancreas kan det forårsage udvikling af diabetes.

En af grundene til forhøjet blodtryk er, at blodet bliver tykkere i surt miljø og indsnævrer kapillærerne. Syreholdigt affald ophobes også i blodkarrene. De kan blokere kapillærerne, som tilfører blod til hjernen. Kroppen forsøger at sætte disse partikler på arterievæggene. Dette begrænser blodstrømmen og undertrykker aktiviteten i hjertet.

Det forårsager forstyrrelser i blodcirkulationen og fremkalder hjerte sygdomme og åreforkalkning udvikler sig. Under forøget fysisk belastning, kan blodtrykket i stressede situationer øges radikalt og skubbe flydende partikler af affald ud, som kan tilstoppe et kapillær, som tilfører blod til hjernen. Den virkelige fare for slagtilfælde kan opstå.

Ved at drikke ioniseret basisk vand gøres syreholdigt affald flydende, således at det let kan udskilles gennem nyrerne.

Alkalier neutraliserer syrer

Ingen betvivler påstanden om, at baser neutraliserer syrer. Når vi rører kød vores hænder bliver klistret. At vaske fedtstoffer, som er af sure oprindelse fra vores hænder med vand alene er umuligt. Vi har brug for sæbe, som er basisk, flydende fedt og renser vores hænder. Vi er vant til at tage sig af vores eksterne krop, men desværre har vi ikke tage sig af det snavs akkumuleret inde i det.

De fleste af os er bekymrede over den smerte manifesterer sig i forskellige steder i vores krop. Årsagen til en sådan smerte ofte er ophobninger af syreholdigt affald, der ophobes i hver person forskelligt. Således symptomerne på sygdomme viser os omkring hvilken del af kroppen, i hvilke væv affald akkumuleres.

Det er vigtigt at forstå, at ophobet syreaffald er den vigtigste årsag til voksne degenerative sygdomme.

Derfor bør det ikke være overraskende, at vort helbred forbedres efter en reduktion af surt affald i kroppen. Basisk vand er en perfekt løsning til at opnå denne reduktion.

Forskere og eksperter om forsuring af kroppen

De fleste af de sygdomme, vi lider har en fælles årsag, der er navngivet af de fleste forskere som ubalancen mellem syrer og baser, som fremkalder kroppens forsuring.

Tidligere i landbrugets æra spiste mennesket 35% kød og 65% planter. Forbruget af alkaliske næringsmidler var 3-4 gange højere end i dag. Mængden af kaliumioner i fødevarer er faldet fra 250 til 70mg dagligt og natrium-ioner er faldet fra 220 til 50mg dagligt.

Når der er mangel på alkaliske materialer bliver syreholdigt affald ikke fuldstændigt neutraliseret. Dette ansporer en for hurtig ældning af vores krop.

Sang Whang har beskrevet konsekvenserne af dette fænomen: “Det betyder, at når vi bliver gamle, har vi flere syreradikaler (H+) og minus bicarbonater (HCO-3), som medfører aldersrelateret metabolisk acidose (syreforgiftning). . . Jeg ser på syre ophobning som årsag til den fysiologiske ældning.”

I 1933 offentliggjorde Dr. William Howard Hay en innovativ bog A New Health Era, hvor han siger, at årsagen til alle sygdomme er en selv-forgiftning på grund af syreophobning i kroppen: “. . . det kan synes mærkeligt at sige, at alle sygdomme er det samme, ligegyldigt hvad dens utallige former for udtryk, men det er sandelig så.”

Dr. Susan Lark, universitetslektor og forfatter af bogen The Chemistry of Success siger: “5-6 glas basisk vand om dagen vil hjælpe med at neutralisere forsuringen …. Basisk vand bør anvendes ved influenza eller bronkitis. Ligesom vitaminerne C, E og betacaroten, så fungerer basisk vand som en antioxidant på grund af de overskydende frie elektroner. Dette kan hjælpe kroppen mod udvikling af hjertesygdomme, slagtilfælde og immundysfunktioner.”

Harald Tietze, forfatter til bogen Youthing siger, at ved at drikke basisk vand kan niveauet af syreaffald reduceres kraftigt. Organfunktioner genoprettes og revitaliseres, dvs udskyder ældning.

Læge Walter Irlachers undersøgelserne af basisk vands virkning ved behandling af sygdomme forårsaget af acidose blev en stor sensation i Tyskland. Denne forsker anvendte Dunkelfeldmikroskopie i sine studier.

Forsker D. Aschbach har publiceret meget lovende resultater af de kliniske undersøgelser, der blev udført på Berliner Klinikken: Activated Solutions Studies and Their Practical Application. Resultaterne omfattede basisk vands effekter ved behandling af diabetes af I og II.

Efterspørgslen efter injektioner af insulin efter indtagelse af basisk vand i 4-6 uger faldt med op til 70%, og mængden af glucose i blodet er faldet til 30%. Selv efter af have stoppet med indtagelsen af basisk vand faldt disse indeks i 4-5 måneder. Disse data bekræftes af japanske forskeres undersøgelser.

 

Kroppen forsuring kan stoppes

Stress, negative følelser, følelser som misundelse, løgn, og egoisme, dobbeltspil er de vigtigste årsager til forsuringen af kroppen. Så rene tanker, evnen til at nyde hvert øjeblik af livet, kærlighed og medfølelse for andre, åndelig fred og harmoni – er de væsentlige betingelser for et godt helbred. Afslapning er også et væsentlig moment til alkalisering af kroppen.

For personer med højt syreindhold er det desværre meget vanskeligt. På grund af konstant overskud af syrer er deres binyrer oftest meget udmattede, og sådanne mennesker er irriterede og lunefulde. De synes ude af stand til at opretholde en stabil åndelige tilstand, fordi deres krop konstant kræver en ny “dosis” syre.

Forsuring af kroppen er i vid udstrækning påvirket af moderne kostvaner. I de fleste vestlige lande er den syredannende ernæring blevet fast etableret.

Ved at øge forbruget af alkaliske produkter (salater, grøntsager, frugt, frisk frugtsaft mv) genoprettes balancen af alkaliske materialer ikroppen og forsuringen reduceres. Desværre er overgangen fra syre til basisk ernæring vanskeligt, fordi det kræver kreativitet, hvordan man kan tilberede måltider fra en relativt begrænset liste af basisk fødevarer.

I dag er kosttilskud blevet ganske populære og ved permanent forbrug kan de hjælpe til at genopfriske kroppens alkaliske reserver. Desværre er disse kosttilskud ofte dyre og ikke alle har råd til at købe dem hele tiden.

Drik så meget vand som muligt, så du ikke bliver tørstig

Vand er hjørnestenen i livet. Vi fødes med mere end 90% vand. I en alder af 70 kun omkring 60% af vand er tilbage i vores krop. Vores sundhed afhænger direkte af vandets kvalitet og hvor meget vi drikker. Desværre er det blevet almindeligt at drikke kulsyreholdige drikkevarer, drikkevarer aromatiseret med kunstige sødestoffer, kaffe, eksotiske te osv. i stedet for vand.

Vi har glemt hvordan man drikker vand. De fleste siger, at de ikke har lyst til at drikke den anbefalede dagsnorm på 2-2,5 liter vand. Vi drikker kun vand, når vi er tørstige, men at være tørstig betyder, at vores krop allerede mangler 0,5 til 1 liter vand. Meget ofte er vores celler “udtørrede”, hvilket belaster alle kemiske processer, der finder sted i vores krop.

Vand, som behandles af kroppen, er den vigtigste del af den intercellulære væskegennemstrømning. Vores organer “bader” i denne væske, og den adskiller de billioner af celler, som vi har, bærer nærende materialer til vores celler og fjerner affaldet.

Desuden er vand det elektriske kredsløb, der bærer beskeder til alle dele af vores krop. Fordelen ved vand i forhold til mad er, at overskud af vand nemt kan fjernes. Ved behandling af vand med elektrisk strøm en ioniseret vand opnås der har unikke egenskaber, der kan forbedre vitale processer i kroppen.

Ioniseret – basisk vand er en gave fra naturen!

Ioniseret vand fremstilles af ioniseringsapparatter, som adskiller vand ved hjælp af elektrolyse i to dele: i en basisk del, hvor negative hydroxyl OH- ioner er dominerende, og en sur del, hvor positive hydrogen H+ ioner er dominerende.

Under vandelektrolyse bliver mineralsalte også opdelt i metalioner, som har positiv ladning, først og fremmest calcium, magnesium, kalium samt natrium og ioner af ikke-metaller, syreholdigt affald, der har negativ ladning, dvs klor, svovl, phosphat osv.

Både det basiske og det sure vand opnår og vedligeholder i en vis periode fuldstændigt anderledes egenskaber end det oprindelige postevand.

Deres alkaliske og sure miljø defineres ved pH-indekset og den svage elektriske ladning udtrykkes ved hjælp af “redox-potentialet” ORP, som betyder Oxidation Redox Potential.

Basisk vand med pH 8,5-9,5 og ORP = -100mV til -200mV anvendes forebyggende. Det anbefales at drikke mindst 2-2,5 liter pr. dag.

Surt vand bruges mest udvortes. Surt vand har positive ORP værdier, hvilket betyder mangel på elektroner. Surt vand snupper de manglende elektroner fra mikrober, bakterier, patogener og dræber dem på denne måde.

 

Fem fordele af basisk vand

1. En naturlig antioxidant

Negativ ORP (-150 … -250 mV) betyder, at i basisk vand findes frie elektroner, der kan gives væk. Disse neutraliserer frie radikaler. En fri radikal er den del af et molekyle, der mangler en elektron.

Disse er peroxider, oxygenmolekyler uden en elektron. De dannes i kroppen naturligt, når

stofskiftereaktioner finder sted. En vis mængde frie radikaler er nødvendig for kroppen. De beskytter kroppen mod bakterier, vira og dræber misdannede celler. Problemet starter, når der er et overskud af frie radikaler.

Frie radikaler angriber konstant sunde celler i kroppen og forårsager forskellige sygdomme.

Når vi drikker basisk vand vores krop får en extra mængde frie elektroner, der optages af frie radikaler. Takket være disse antioxidant egenskaber ved basisk vand, beskyttesraske celler og immunsystemet styrkes.

2. Alkaliserer kroppen

pH-værdier på 8,5-9,5 svarer til miljøet i vores krop. Vi er konstrueret på en sådan måde, at det indre miljø og indre væsker, med undtagelse af mavesaft, er svagt basisk.

Desværre forsurer vores krop, og syreaffald ophobes og risikoen for sygdomme stiger. Kroppen kan få alkaliske mineraler kun via mad og drikke.

Som selve navnet viser indeholder basisk vand foruden hydroxylioner også ioner af alkalimetaller (calcium, magnesium, kalium, natrium), som er nødvendige til neutralisering af syreholdigt affald, og som optages lettest.

Derfor når drikke basisk vand hver dag for forebyggelse vores krop får tilstrækkelig mængde af alkaliske mineraler, er alkalisk miljø i kroppen vedligeholdt, acidose af kroppen reduceres, og dermed krop modstandsdygtighed over for sygdomme øges.

3. Det optages direkte

Mindre molekylære forbindelser. Molekyler af basisk vand er forbundet med hinanden i meget mindre formationer/klynger (5-6 molekyler) end hos normalt drikkevand (10-13 molekyler). Derfor går basisk vand umiddelbart gennem cellemembranerne og deltager direkte i stofskiteprocesser.

Vand med sådanne egenskaber trænger langt mere effektivt end normalt vand ind i vævene, og fjerner akkumuleret affald i fordøjelsessystemet. Basisk vand neutraliserer meget effektivt, og gør syreholdigt affald flydende, så det let kan fjernes gennem nyrerne.

4. Det er mere flydende

Mindre overfladespænding. Overfladespænding basisk vand er næsten halvdelen end dette for en ledningsvand. Det betyder, at basisk vand er mere flydende, “mere våd”. Hvis vi husker, at blod er 90% vand, så er det let at forstå, at når kroppen er forsynet med en tilstrækkelig mængde basisk vand blodet bliver mere flydende. Det er en meget vigtig funktion, fordi når kroppen forsurer blodet tykkere. Blodcirkulationen bliver værre, og risikoen for dannelse af blodpropper opstår Når drikke basisk vand blod smelter naturligt.

5. Mere ilt

Forøget mængde oxygen. Negative OH-ioner dominerer i basisk vand, dvs det indeholder den eneste iltatom til stede i vandmolekylet, hvilket betyder, at når du drikker basisk vand, får kroppen ekstra ilt. Hvor der er ilt, er der er liv. Stofskifteprocessen afhænger i høj grad af det miljø, hvor disse processer foregår.

Når der er mangel på ilt, deler carbonhydrider sig ikke fuldstændigt og en gæringsproces finder sted. Det er meget vigtigt at forstå, at kræft udvikler sig under sådanne betingelser, når stofskiftet foregår i et iltfattigt miljø, som også danner et ekstremt surt miljø.

Høj sundhed i Japan og Sydkorea har overrasket resten af verden de sidste 30 år. Moderne teknologier til forbedring af vandets kvalitet bliver gennemført. I Japan drikker næsten hver femte familie basisk vand hver dag. Hvert år stiger denne gruppe med en million.

I Japan og Sydkorea er der en hel del af hospitaler, hvor basisk vand og surt vand, der har bakteriedræbende egenskaber, bruges i stedet for dyr medicin og antibiotika. Det mest interessante aspekt i denne sundhedsrevolution er, at det er folk selv, der vil dette. Det er ikke drevet frem af medicinalindustrien.

“At tale om sundhed aldrig gjort nogen sund.” (Ian Blair Hamilton, alkaway.com.au) Review udarbejdet af Telesforas Laucevičius

 

Hvis du gerne vil prøve Kangen vand, så kom forbi og smag – tag gerne nogle dunke med eller køb

en af vores 5 liters dunke og få fyldt op så ofte du nsker inden for 21 dage – du vil mærke en forskel!!

 

Ønsker du selv an anskaffe dig en Kangen vand maskine er People distrubutør og står til rådighed hvis du ønsker yderligere oplysninger om maskinens fortræffeligheder.

[top]
About the Author