Hvem er vi

Velkommen til PEOPLE, skønheds- og velværeklinikken, der med sin afslappede og uhøjtidelige atmosfære, skiller sig ud fra mængden.

Vi lever i dag i en verden, hvor vi alle skal præstere til perfektion, dog forventes vi også at kunne levere på den halve tid. Derfor lægger vi hos PEOPLE stor vægt på, at kunne tilbyde behandlinger med synlige resultater og markante forandringer samtidig med at give vores kunder en pause fra hverdagens stress og jag.

Du finder vores hyggelige lokaler på Strandvejen 138C på hjørnet af Bengtasvej. Du vil finde rig parkeringsmuligheder foran klinikken.

Bag PEOPLE står de to unge kvinder Rebekka, som er færdiguddannet statsanerkendt kosmetiker samt negletekniker, og Simone, som er uddannet vippetekniker og spraytan ekspert. Begge brænder for kosmetikerfaget, dets resultatbaserede behandlinger og at kunne tilbyde kunderne et afbræk i en ellers travl hverdag med fokus på at hygge om og med kunderne.

Hos PEOPLE holder vi os løbende opdateret inden for det sidste nye på markedet, for at kunne yde den allerbedste service for vores kunder.

Hos PEOPLE tilbyder vi effektive og resultatbaserede anti-age behandlinger som Oxygen Lift, Diamantslibning og den kendte vampyrbehandling, Mesoterapi, som alle de kendte i Hollywood sværger til.

Som de eneste på Strandvejen i Hellerup tilbyder vi spray tan, derfor har vi lagt vægt på at udskille os fra mængden, ved at uddanne os som Master Professional Spray Tan Therapists, i England. Simone startede sin karriere for blot 2 ½ år siden og har allerede nu over 500 spray tans på CV’et.

Derudover tilbyder vi Lipomassage, LPG, behandlingen der reducerer appelsinhud og besværlige fedtdepoter, samt strækmærker, ar, muskelsmerter, vandophobning, løs hud, rynker og affaldsstoffer i kroppen.

Udover en almindelig gelish manicure, tilbyder vi også design på negle. Rebekka har blandt andet deltaget i DM og Nailympia i London, hvor hun kom i top 10.

Vi glæder os til at se Jer nede i salonen.

PEOPLE, Beauty & Wellness Lounge

Simone og Rebekka