Hvem er vi

Velkommen til PEOPLE – en skønheds og velværeklinik, der skiller sig ud fra mængden med sin afslappende, uhøjtidelige atmosfære og fokus på behandlinger som skaber markante forandringer.

Klinikken er beliggende i en hyggelig lokaler på strandvejen 138C, vi ligger fysisk rundt om hjørnet ad Bengtasvej som er en sidevej til strandvejen, skråt overfor IRMAklinik indefra

Vi tilbyder permanenent Makeup med 10 års erfaring og har stort set samme årelange erfaring med Eyelash Extension. Desuden har jeg specialiseret mig i Oxygen lift anti-age ansigts behandlinger, som er sammensat ganske særligt udfra erfaringer med de bedste produkter og maskiner på markedet.

Desuden tilbyder vi Dr schrammeck urtepeelinger som en fantastisk naturlig og regenerende behandling mod aldersrelaterede hudproblemer

People er ligeledes distributør af de fantastiske produkter fra Jeunesse, den stamcellebaserede hudplejeserie Luminesce, antioxidant produktet Reserve og de holistiske slanke produkter Zen Bodi.

LIV I BALANCE

Som noget nyt tilbydes nu også rådgivning indenfor sundhed, kost og hormoner. Læs mere under ’sundhedsvejledning for en krop i balance’. Jeg er uddannet hos Sally Walker første gang I 2011 som GOODLIFE konsulent og nu igen I 2016/17 som hormon konsulent.

Jeg har interesseret mig for sund kost og alternativ behandling gennem mange år og har en holistisk tilgang til hvad sundhed er og hvordan vi undgår at blive syg.

Jeg har arbejdet med skønhedsbehandlinger gennem de sidste 13 år – særligt anti age behandlinger og ved idag, at det er afgørende vigtigt for en skønt/smukt ydre at vores biokemi fungere. Vores hud afspejler hvordan vi har det på alle planer!

Gik personligt ned med stress I 2012 og er idag meget bevidst om at holde mig stærk og sund gennem de rette næringsstoffer og søvn/hvile samt et øget bevidsthedsniveau om hvad jeg kan / ikke kan for at undgår at komme derud igen.

Desuden har jeg flere spirituelle uddannelser / kurser hvor jeg har lært mig at ‘stille ind’ på mennesker for at kunne rådgive mere præsist.

Mit mål med disse konsultationer er at hjælpe dig med at få en sundere krop, større mentalt overskud og at forebygge sygdomme.

Ring og hør nærmere !

På gensyn

Marianne Elsass

PEOPLE

BEAUTY & WELLNESS LOUNGE samt et LIV I BALANCE

nyklinik-anvendes