Exuviance

Exuviance-behandlinger – dokumenteret effektive:
Det var banebrydende, da Exuviance i 1980’erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre (AHA) og effektive AHA-produkter. Stifterne af Exuviance, Dr. Eugene Van Scott og Dr. Van Scott, er internationalt anerkendte pionerer inden for kosmetisk dermatologi. De udviklede og ejer stadig det oprindelige patent til den første AHA-peeling. Deres løbende forskning og kliniske erfaringer har bekræftet, at AHA med fordel kan anvendes ved behandling af en række forskellige hudproblemer, f.eks. aldret hud, tør hud, acne og pigmentpletter.

Hvordan adskiller AHA-peeling fra Exuviance sig fra andre peelinger?

Ved hjælp af AHA foretages først en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag. Det sker ved at løsne op for bindingerne mellem de døde hudceller. Det er kun døde hudceller, som fjernes. Meget tør hud kan eksempelvis hjælpes ved at forbedre evnen til at fjerne skællende hudlag. Huden forbedres yderligere ved at balancere produktionen og udskillelsen af hudceller. Også elastin og kollagen forbedres. Der er her tale om fordele, som kun opnås med AHA, og som ikke tilbydes i nogen anden kemisk eller mekanisk eksfoliering.

AHA fra Exuviance har en optimal sammensætning i forhold til koncentration, pH-værdi og effektivitet. AHA fra Exuviance er takket være et patenteret system meget effektiv, helt uden at irritere. En Exuviance-behandling med AHA betyder ikke, at huden skal have tid til at restituere sig. Huden kan være let rødlig og glinsende efter en behandling. Det går dog over efter kort tid. Som ved enhver form for peeling skal solbadning undgås 1-2 dage efter behandling.

Professionelt og skræddersyet

Exuviance-behandlinger tilbydes udelukkende hos specialuddannede kosmetologer, som kan skræddersy behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype og de eventuelle problemer, du har. Der findes en række forskellige Exuviance-behandlinger til forskellige hudtyper og hudproblemer. Behandling kan udføres både i ansigtet, på kroppen, på hænderne og på fødderne. En Exuviance-behandling kan også foretages uden peelende AHA. Exuviance-behandlinger giver et virkelig godt resultat!

 

Anbefales til alle hudtyper og aldre

Alle Exuviance-behandinger udføres efter et patenteret system, som betyder, at alle kan tåle behandlingen. Også følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance. Kosmetologen laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud.

Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomsten af acne. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes. Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler vi behandling i en klinik ca. en gang pr. måned, men behovet kan dog variere fra person til person. Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne. Det afgør du sammen med din kosmetolog. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

 

Exuviance-behandling minimerer rynker

Det er videnskabeligt dokumenteret, at behandlingerne og produkterne fra Exuviance kan reducere rynker med op til en tredjedel.

Rynkebehandlinger fra Exuviance hjælper f.eks. mod:
rynker rundt om munden
rynker i panden
rynker på overlæben
Du er aldrig for ung til at begynde at pleje din hud. Naturligvis er det lettere at holde den ungdommelige glans og spændstighed ved lige med hudpleje end at genskabe en tidligere tilstand. På den anden side er det aldrig for sent at begynde. Alfahydroxysyrer (AHA) har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, slaphed, tørhed og solskader.

En Exuviance-behandling, som udføres i klinik, fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv. En hud, som er tør og ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende. Behandlingen hjælper huden med at genskabe sin glans. Herudover sættes der gang i hudens nydannelsesproces, som eller aftager med årene, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Hvordan foregår en behandling?

Ved en Exuviance-behandling foretages der normalt en grundig hudanalyse. Næste skridt er en rengøring af huden. Herefter peeles huden skånsomt, men effektivt, med patenteret AHA fra Exuviance. Det betyder også, at cellefornyelsen i huden stimuleres, og at huden bliver forberedt på det næste skridt i behandlingen. Efter peelingen er huden parat til at blive dybderenset (porerensning). Der er ikke behov for at anvende damp for at rense porerne.

Vi tilbyder følgende behandlinger:

Exuviance teenage behandling:

Bestående af hudanalyse, afrensning, frugtsyre peeling, dybderens samt maske. Der afsluttes med dagcreme. Varighed 45 min. Pris kr. 450.
Der anbefales et forløb på min. 4-6 behandlinger og at anvende produkterne til hjemmepleje sideløbende med behandlingerne,  for at opnå et så effektivt resultat som muligt.

Exuviance Classic:

Bestående af afrensning, frugtsyre peeling, evt. Dybderens, samt 2 x maske. Der afsluttes med dagcreme og serum. Varighed 60 min. Pris kr 595