Dr. Schrammeck Urtepeeling

Dr. Schrammeck Urtepeeling

GREEN PEEL

Beauty in Harmony with Nature

GREEN PEEL URTEPEELING

2 VEJE TIL SMUK OG SUND HUD I HARMONI MED NATUREN MED GREEN PEEL CLASSIC OG GREEN PEEL ENERGY.

 

GREEN PEEL CLASSIC URTEPEELING

Den Succesfulde metode som er verdenskendt gennem mere end 50 år.

Mange mennesker med åbenlyse hudproblemer ønsker de kunne forny deres hud, uden brug af skadelige ingredienser eller kosmetiske operationer. Dette behøves ikke være en drøm længere.

GREEN PEEL CLASSIC – er løsningen for mange hudproblemer både til ansigt og krop. Dette inkluderer grove porer, urenheder, mangel på elasticitet eller dårlig blodcirkulation, solskadet hud, såvel som strækmærker og ar. Mange hudproblemer kan afhjælpes ved blot en eller to behandlinger.

Sådan virker GREEN PEEL CLASSIC:

– forny din hud på 5 dage!

Helt naturlige ingredienser til din skønhed. Et specielt mix af forskellige urter og alger som er rige på mineraler, enzymer og vitaminer, hjælper din hud med at få friskheden tilbage. Dette mix bliver massaret ind i din hud ved hjælp af en speciel teknik. Det yderste lag af huden bliver peelet med de fineste urter og efterlader den klar til at absorbere de næringsrige virkestoffer. Med Green peel classic behandlingen, kan du mærke at hudens cirkulation forøges og oxygen samt næringsstoffer optages bedre. Afhængig af hudtype og intensitet af behandlingen begynder huden at skalle efter ca. 3 dage. Reaktionen af din hud afhænger af hudens individuelle evne til at  regenerere. Når huden er grundigt peelet kommer der ny frisk hud til syne. Til den tid har du brug for en særlig intensiv og beskyttende fugtighedscreme, for at fremhæve og stabilisere det ønskede resultat.

Den 5.dag skal du nyde en afsluttende ansigsbehandling. Din hud er næste færdig med at skalle og er særlig modtagelig overfor de værdifulde ingredienser som giver den nyt liv. Din nye hud ser strålende, frisk og yngre ud, men er meget sensitiv og skal derfor beskyttes imod ydre påvirkninger som f.eks. sol. Desuden skal den plejes med ekstra fugt i de næste 6-8 uger

GREEN PEEL CLASSIC incl. en afsluttende ansigtsbehandling koster 1795 kr.   (varighed 2 timer og min.)

 

GREEN PEEL ENERGY

Stimulering af din hud. Vitalitet og regenerering af din hud.

Du kan mærke energien i hele kroppen. Den stimulerer hudens cirkulation og stofskifte og giver en naturlig forbedring af hudens tekstur.

GREEN PEEL ENERGY – den ideelle behandling for en hud, som har brug for et boost. Behandlingen giver din hud den naturlige energi som er nødvendig, for at etablere nye celler. Den hjælper samtidig med at minimere alderrelaterede hudfaktorer. For urenheder, ar og pigmentforandringer er den også særdeles effektiv. Behandlingen forbedrer et sundt udseende ved at opretholde hudens balance. GREEN PEEL ENERGY  er ideel som en intensiv behandling 4 gange over 2 måneder.

GREEN PEEL ENERGY koster 1195 kr.  (varighed 1 time og 15 min)

 

schrammek-ansigt