Diamantslibning

Diamantslibning er en effektiv og intensiv mekanisk peeling af huden. Diamantslibning kaldes også for microdermabrasion og behandlingen hører under mild hudslibning. Behandlingen henvender sig til den trætte hud, samt urene hud som ikke er i udbrud og hvor alderstegnene er begyndt at komme frem eller er kommet frem.

Behandlingen stimulerer hudens blodomløb, minimerer uren hud og porer, øger spændstigheden, reducerer linjer og rynker, samt giver huden øjeblikkelig glød.

Ved hjælp af diamantslibning fjernes det øverste døde lag på huden, hvilket sørger for at efterfølgende nærende produkter trænger længere ind. Ved at blodomløbet stimuleres, sættes der gang i hudens egne processer og derved boostes hudens kollagen og elastin produktion. På grund af blodomløbet stimuleres, optimeres hudens optagelse af næringsstoffer, samt udskillelse af affaldsstoffer. Derfor er denne behandling også god til hudtyper med lidt uren hud.

Produkter brugt til behandlingen vil være fra Codage. Serum No. 3 Radiance & Energy, forebygger og reparerer de første linjer og rynker, samt booster cellefornyelsen. Giver huden glød og næring. Afslutningsvis vil der udføres en lille massage i Moisturizing Mask, der giver intens fugt og næring til huden. Masken kan med fordel bruges som natmaske, på grund dens mange nærende og genopbyggende ingredienser.

Diamantslibning 580,-
Kurforløb á 6 behandlinger 2900,-

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10%

Online Booking

 

diamantslibning Hellerup, Gentofte, København