Japansk Lifting original metode af Lone Sørensen

Japansk Lifting original metode af Lone Sørensen

Japansk Lifting er den helt store trend i Japan og bruges af både mænd og kvinder i alle aldre.

Japansk Lifting er udviklet af Lone Sorensen og det er den originale behandling.

Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigts zoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Lone Sorensen, Barcelona, er ophavsmand til denne behandlingsmetode.

Jeg har taget kursus ved Mette Brandt, instruktør for Lone Sørensen, og jeg har diplom på, at jeg har lært den originale metode.